Neverovatno je kako Samardžić i ekipa nisu dali gol, Brest na pragu nokaut faze!

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dva remija videli smo u prvim utakmicama Lige šampiona koje su na programu u sredu. Atalanta i Seltik su remizirali u Bergamu sa 0:0, dok su u Francuskoj Brest i Bajer Leverkuzen podelili bodove.

Brest je sa ovim bodom došao na deobu drugog mesta sa Monakom, Leverkuzenom, Sportingom i Arsenalom.

Virc je u 24. minutu doneo prednost šampionu Nemačke, dok je u 39. minutu fenomenalnim volejom Pjera Les-Melua Brest došao do velikog boda i sada je na pragu da i matematički obezbedi nokaut fazu već u prvom delu ligaškog dela Lige šampiona.

A u Bergamu je prosto neverovatno kako Atalanta u prvom poluvremenu nije postigla gol. Imali su četiri neverovatne šanse i trebalo je da vode i sa više golova razlike, a najbliži golu bio je Mario Pašalić, koji je u 24. minutu zatresao prečku.

Gotovo sve vreme se igralo na polovini Seltika, koji se grčevito, ali disciplinovano branio i uspevao je da odoleva pritisku domaćeg tima uz raspoloženog Kaspera Šmajhela na golu, koji je pravio čuda i delovalo je kao da je začarao mrežu.

Napadali su domaćini i u drugom poluvremenu, ali je odbrana Seltika ostala nedodirljiva. Atalanta je imala 22 šuta prema golu, od čega šest u okvir gola, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu i Seltik je došao do "slađeg boda".

Od 59. minuta na terenu je bio i reprezentativac Srbije Lazar Samardžić, ali ni on nije pomogao Atalanti da dođe do povoljnijeg rezultata.

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA