Vođa Torcide Sandžak objavio snimak huliganske akcije kojom su pokušali da prekinu meč sa Partizanom

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Navijači Novog Pazara pokušali su da prekinu utakmicu protiv Partizana koja je odigrana u ponedeljak od 16 časova na Gradskom stadionu u njihovom gradu.

Huligani maskirani kapupljačama uspeli su u jednom momentu da prekinu meč kada je van stadiona odjeknulo nekoliko detonacija. Bili su to topovski udari koji su bačeni na tribine koje su bile prazne, jer je Pazar kažnjen da ne može da računa na svoje navijače za ovaj meč.

Upravo zbog toga je i viđen protest navijača Pazara koji su čak i zahtevali od igrača da ne igraju ovaj meč.

Ispostavilo se da je bilo i žestokog okršaja na ulicama sa Žandarmerijom, pa je došlo i do hapšenja i procesuiranja huligana.

Sada je i vođa navijača Novog Pazara, Belmir H, vođa Torcide Sandžak objavio snimak na društvenim mrežama gde se vidi "akcija" nekoliko pripadnika grupe, koji su preskakali ograde od obližnje škole, zatim su prošli kroz školsko dvorište i onda pobacali nekoliko topovskih udara zbog kojih je meč prekinut nakratko.

Ovim snimkom želeli su da pokažu da nekoliko momaka nije napadalo policiju i da im se ne može kvalifikovati delo kao napad na službeno lice, već da ono treba da bude prekvalifikovano.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Ovusu tražio VAR za žuti karton: Luda scena na meču Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qrsula

    23. oktobar 2024 | 14:50

    A treba li i one parole 'ubij Srbina' isto kvalifikovati kao blaže? Da je ovo ozbiljna država završili bi vi na nekom đubrištu a ne da vam se toleriše divljanje svakojake vrste. Ovo je Srbija a ne Osmanlijsko carstvo i nema ovde nikakvog sandžaka.

  • Caca

    23. oktobar 2024 | 14:50

    Ima li zakona za ove???

  • Kruzni tok

    23. oktobar 2024 | 14:49

    Nemojte posle,nato pomagaj, pomagaj zapad nismo nista krivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA