Elšnik: "Ova stvar nas je poremetila, jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik rekao je posle poraza od Monaka da mu je to bila jedna od fizički najtežih utakmica u karijeri.

Podsetimo, Zvezda je u utorak veče poražena od Kneževa rezultatom 5:1.

- Bila je ovo jedna od fizički najtežih utakmica u mojoj karijeri, ali to smo očekivali kad smo pripremali meč. Tako je i bilo, oni su veoma agresivni, a mi smo imali dosta problema u igri kad se nismo pridržavali dogovorenog plana. Gol na kraju prvog poluvremena nas je malo izbacio iz takta, da je rezultat ostao nepromenjen, mislim da bismo u nastavku igrali dosta lakše - rekao je Slovenac, a prenosi klupski sajt.

Dodao je da su igrači Zvezde u drugom delu dosta grešili u direktnom dodavanju i da su im protivnici nekoliko puta oduzimali lopte na 30 metara od Zvezdinog gola.

- Povreda Duartea nas je poremetila, ne znam kako bi to izgledalo sa njim, ali sigurno da nam je promenilo planove, te je primoralo Šerifa da se sam bori sa protivnicima u napadu, a on je to uradio na sjajan način. Bruno je trebao da bude drugi napadač koji sa njim 'skuplja' te druge lopte, a na kraju smo dosta menjali. Posle je bilo i povreda, pa je na kraju pala koncentracija, a to ne sme da se dešava - zaključio je Elšnik.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uki

    22. oktobar 2024 | 23:56

    PEŠKE BI VI MENEI IZ MONAKA ZA BEOGRAD SA TERZIĆEM NA ČELU BRUKA I SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA