Zvezda i pored teškog poraza nije poslednja na tabeli LŠ: Ovi golovi su "obradovali" crveno-bele

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Iako su doživeli težak poraz od Monaka rezultatom 5:1, te imaju gol-razliku 2:11 i nula bodova, fudbaleri Crvene zvezde kraj 3. kola Lige šampiona ipak neće dočekati na poslednjem mestu!

Razlog za to je pobeda Đirone nad Slovanom iz Bratislave sa 2:0, što znači da je slovački tim trenutno poslednji bez bodova i gol-razlikom 1:11.

Gutijerez je u 43. pogodio za vodeći gol španskog tima, Huanpe je u 73. povisio na 2:0 i tako obradovao Zvezdu, dok je Stuani u 88. mogao još više da "natrpa" goste. Međutim, promašio je penal.

Bez obzira na to šta će se dogoditi u sredu veče, kada će se igrati ostale utakmice, Zvezda to 4. kolo definitivno neće dočekati na poslednjem mestu. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da početkom novembra na Marakanu stiže Barselona.

Vredi pomenuti i to da je Šturmi iz Graca večeras izgubio sa 2:0 od Sportigna kod kuće i da je ostao na nula bodova, dok su Salcburg, Jang Bojs i Lajpcig takođe ekipe bez bodova. S tim što će u sredu pokušati da dođu do svojih prvih.

Jang Bojs ima gol-razliku 0:8 i dočekuje Inter, Salcburg je na 0:7 i ugostiće Dinamo iz Zagreba. S druge strane, Lajpcig čeka Liverpul.

Tabela LŠ Foto: Printskrin/rezultati.com
Tabela LŠ Foto: Printskrin/rezultati.com

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA