Igrač Monaka opsovao kad su mu pomenuli Srbiju, pa rekao surovu istinu o partiji Zvezde

 
M. M.
S. J.
M. M. S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Za razliku od nedavnog gostovanja protiv reprezentacije Srbije, kada je sa Švajcarskom poražen rezultatom 2:0, napadač Monaka Bril Embolo je ovoga puta imao sreće protiv srpskih ekipa!

Embolo je sa Monakom slavio rezultatom 5:1 protiv Crvene zvezde, a sam fudbaler je bio strelac drugog gola za 2:1 koji je, u suštini, i "prelomio" utakmicu.

Ipak, Embolo je rekao surovu istinu kada je u pitanju partija Zvezde i to prvo poluvreme.

- Poslednja utakmica je bila sr**e za mene, izgubili smo 2:0 u Leskovcu. Tako da nije uvek sjajno protiv srpskih timova. Srećni smo što smo sada pobedili, Zvezda je dobar tim. Delovali su dosta dobro u prvom poluvremenu, imali su dosta kvalitetnih igrača na terenu - rekao je Embolo i dodao:

- Mislim da ih je taj drugi gol dosta poremetio i bio im je težak, mislim da nisu zaslužili da ga postignu. Mi smo u drugom poluvremenu bili mnogo bolji, nije bilo lako za njihove defanzivce posle takvih golova, imali su i dvojicu povređenih fudbalera. Uvek je teško igrati protiv srpskih timova, da budem iskren. Pokazali su kvalitet u prvom poluvremenu.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    22. oktobar 2024 | 22:15

    Eeeeee brate ja koji zivim Zvezdu sve najgrdje napisa veceras a vidi njega sto nas hvali….mada, Miloje je glavni krivac za ovo!

  • U prolazu

    22. oktobar 2024 | 22:05

    Embolo Sumadinac nas😂👍

  • Nele

    22. oktobar 2024 | 21:47

    Embolo bot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA