Milka Forcan se oglasila o Partizanu: Dala sedam razlog zbog čega je odlučila da dođe u Humsku i pomogne klubu

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Fudbalski klub Partizan je i zvanično dobio novu upravu u kojoj će se pronaći i jedna od najuspešnijih žena u Srbiji Milka Forcan, koja jep ostala deo Radne grupe Rasima Ljajića i koja ima zadatak da stabilizuje ekipu iz Humske.

Njeno angažovanje je došlo praktično kao "grom iz vedra neba", zbog čega se i sama oglasila putem svog Instagram profila.

Milka je objavila listu od sedam razlog zbog kojih je odlučila da dođe u Partizan.

- Na mnoga zašto i da li mi je to trebalo: 1. Zato što volim Partizan; 2. Zato što sam rasla uz pesmu: "dok Partizan bitke bije... "; 3. Zato što poštujem stotine hiljada vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave, što i Partizan i navijači zaslužuju; 4. Zato što nakon dva duža razgovora sa G. Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi koje je okupio verujem da ima veliku i iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe da popravi situaciju a za to mu treba tim.

- 5. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se u koštac sa velikim problemima, ako veruješ u ideju; 6. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. Ne sme toga da bude nikada više; 7. I na kraju zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos.

- Završila bih rečima pesme: "crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!" Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu - napisala je Milka Forcan.

(Telegraf.rs)

Video: "Osvrnem se i čujem huk Lige šampiona kod komšije, pa mi bude muka": Predrag Mijatović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Kablar

    22. oktobar 2024 | 21:03

    Hvala gospođo Milka,sve najbolje u radu na povratku Partizana i ozdravljenju kluba...takođe i u privatnom životu 🖤🤍🖤🤍🖤🤍👏👏👏

  • Boki

    22. oktobar 2024 | 21:03

    Sve je to u redu ali se navijači neće vratiti ako uprava ne bude plaćala vođe navijača.

  • PFC

    22. oktobar 2024 | 20:49

    Bravo kraljice ziva bila 100 god,sa srecom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA