Ovo je vila iz bajke Peđe Mijatovića u Madridu: Došao je u Partizan, ali neće živeti u Beogradu

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Legendarni Predrag Mijatović je došao u Partizan kao deo nove uprave crno-belih, a njegov dolazak izazvao je euforuju kod navijača. Grobari su obelodanili da se vraćaju na tribine, a Peđa je već na konferenciji za medije uneo dodatnu pozitivnu energiju i dodatno "zapalio" navijače, koji će već 26. oktobra da ispune tribine u Humskoj.

Mijatović već godinama živi u Madridu, gde je stekao status legende najvećeg kluba na svetu - Real Madrida. Njegovim golom Real je osvojio i jednu od 15 titula Lige šampiona, kada je u finalu 1998. godine postigao gol protiv Juventusa u pobedi od 1:0.

Peđa je bio i sportski direktor Reala, zadužen za transfere nekih legendarnih fudbalera poput Marsela, Pepea, Kanavara, Ruda Van Nisterlija, Iguaina...

Tokom konferencije za medije Mijatović je otkrio i da se neće preseliti u Beograd, već da će ostati u Madridu, gde godinama već živi sa porodicom.

- Istina je da dugo ne živim u Srbiji. Ali sa današnjom tehnologijom, to nije teško. Neću se preseliti u Beograd, ali ću biti češće prisutan, što fizički, što kroz različite aplikacije, nastojaću da to bude što češće fizički, ali i Danko Lazović je tu, ustanoviće se dijagnostika kada je sportski projekat u pitanju - rekao je Mijatović na pitanje o tome da li će se selidbi.

Ali, kada pogledate Mijatovićev dom, u kojem živi sa suprugom Anetom i ćerkama, jasnije vam je zašto mu nije lako da se tek tako odrekne života u Madridu.

Posle fenomenalne igračke karijere, Peđa je omogućio porodici da živi u luksuznom delu Madrida, gde živi sama elita prestonice Španije i neki od najuticajnijih i najbogatijih ljudi.

U pitanju je kvart La Moraleha, što je deo grada koji je "zatvorenog tipa", gde ljudi koji tu žive imaju na raspolaganju sve što požele - 24-časovnu zaštitu unutar oblasti, alarm sistem, sopstvene sportske klubove, elitne restorane, privatne škole...

Peđina supruga Aneta je inače po profesiji dizajnerka za enterijere, i dizajnira enerijere mnogih luksuznih hotela, pa je ostavila i sopstveni pečat kada je u pitanju njihov dom, koji izgleda kao kuća iz bajke.

Veliko dvorište je puno zelenila, gde se mogu videti palme, četinari i drugo drveće uz veliki travnjak, a posebno dominira bazen koji služi za opuštanje Peđi i njegovoj porodici tokom vrelih dana u Madridu, koji su česti tokom godine, jer je u pitanju jedan od najtoplijih gradova Evrope.

Unutar kuće mogu se videti kamin, mermerno stepenište, posebno osvetljenje i drugi raznorazni nameštaj koji podiže kuću na viši nivo.

(Telegraf.rs)

Video: "Osvrnem se i čujem huk Lige šampiona kod komšije, pa mi bude muka": Predrag Mijatović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    22. oktobar 2024 | 16:46

    Nažalost sprdacina.voleo bi da kao navijač Crvene Zvezde ,,Partizan stane na svoje noge,da bi imali bolju ligu,i bolje fudbalere.Mijatovica su oterali iz Reala.sta reci,to nije rešenje.

  • Bata

    22. oktobar 2024 | 17:05

    Verujem u dobre namere i želje da pomogne Partizanu, ali nisam optimista da se to može iz Madrida bez obzira na današnje tehnološke mogućnosti. U ovakvim okolnostima je potrebno maltene spavati na stadionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA