CRVENO-BELI OKUPIRALI KNEŽEVINU: Crvena zvezda gostuje Monaku u 3. kolu Lige šampiona

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Šampion Srbije je na samom početku takmičenja protiv Benfike propustio priliku da na svom terenu izvuče nešto više od tesnog poraza. U drugoj rundi Crveno-beli su protiv Intera saznali kolika je cena greške u ovom takmičenju, a sada sledi novo iskušenje za izabranike Dejana Milojevića, ponovo u gostima.

Ove dve ekipe su pre dve godine bile u istoj grupi u Ligi Evrope, i na oba meča je slavio tim iz Kneževine. Sistem takmičenja je sada dosta drugačiji, igra se samo jedna utakmica, a imajući u vidu da se igra u Monte Karlu, i da domaćin u prva dva kola nema poraz, jasno je ko je favorit na ovom susretu. Naravno, to ne znači da je Crvena zvezda bez šanse. Neće biti jednostavno protiv tima koji je savladao Barselonu, ali je Monako pokazao ranjivost protiv Dinama u Zagrebu, kada je rezultat bio 2:2.

Ovim duelom će početi 3. kolo Lige šampiona, sa početkom od 18.45 časova, kada će Monako ugostiti Zvezdu na stadionu "Luj Drugi". U istom terminu se sastaju i Milan i Briž, a derbi večeri se igra u Barseloni, gde gostuje Bajern, dok nas u Madridu očekuje repriza prošlogodišnjeg finala između Reala i Borusije.

Veče izvrsnog fudbala je pred nama, a AdmiralBet se potrudio da obezbedi maksimalan užitak svim ljubiteljima fudbala! Golovi su ono što čine fudbal zanimljivim, a promocija Golmanija je tu da vrhunskim poznavaocima fudbala donese do 100.000 dinara nedeljno ukoliko se klade na golove u ligaškom delu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Naravno, tu su i najuzbudljiviji specijali za veliki broj duela, posebno za ovaj duel, kao što su da će Ilić imati više od 6 odbrana ili da će Elšnik dobiti žuti karton.

Celopkupna ponuda i brojne druge pogodnosti su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Milojević: Spremali smo se za ovu utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA