Da li omladinci Zvezde "kroje sudbinu" prvog tima crveno belih u Ligi šampiona?

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 gostovaće ekipi Monaka, u okviru trećeg kola ligaške faze Lige šampiona.

Dobra uvertira za taj meč, biće duel omladinskih selekcija dva kluba, u okviru Lige šmapiona za mlade, a jedan zanimljiv podatak ove sezone privukao je pažnju mnogih.

Naime, zvuči neverovatno, ali rezultati omladinaca i prvog tima Zvezde, poklopili su se u potpunosti u prva dva kola. Zanimljivo, uvek se prvi na terenu nađu članovi juniorske selekcije, koju sa klupe predvodi Nenad Milijaš.

U prvom kolu, omladinci Zvezde poraženi su sa 2:1 od Benfike, da bi potom i prvi tim aktuelnog šampiona Srbije izgubio identičnim rezultatom.

Potom, u drugom kolu bilo je još zanimljivije. Omladinci crveno-belih, poraženi su od Intera sa 4:0. Nešto kasnije, identični rezultat stigao je i ekipu Vladana Milojevića, koja je zbog kardinalnih greški u odbrani izgubila sa 4:0.

Sada i jedne i druge očekuje duel sa Monakom. Prvi će na teren ponovo omladinci, i to od 13.00, a biće zanimljivo videti kakav će biti ishod ovog susreta, a onda i onog susreta sa starijima.

Složićete se, jedna zaista nesvakidašnja slučajnost, ali ne kaže se inače da sport piše najzanimljivije priče.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde napravili pravu atmosferu na "Marakani"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA