"Duple" ograde i konopci ispred tribine u Monaku: Delije ne pamte ovakav doček na nekom stadionu

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u utorak od 18.45 u Monako, istoimenom timu, u olviru trećeg kola ligaške faze Lige šampiona.

S obzirom da su gostovanja u Milanu, protiv Intera i Milana zabranjena za navijače Zvezde od strane italijanske policije, nije čudo što je za duel u Kneževini vladalo poprilično veliko interesovanje pristalica crveno-belih.

Očekuje se da aktuelni srpski šampion u Monaku ima podršku oko 1.000 navijača, a tokom boravka na stadionu "Luj II", imali smo priliku da se uverimo u mere bezbednosti koje čekaju navijače crveno-belih.

Duž cele gostujuće tribine, sa strane do atletske staze, nalazi se nekoliko redova konopaca, koji su vezani uz cevi, dok se ispred toga nalazi i "dupla" ograda, koja će biti razvučena takođe gotovo duž celog gostujućeg sektora.

Sve u svemu, domaćini se trude da održe bezbednost na najvišem nivou, a kako je sve to izgledalo veče uoči meča, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Skandal u Morači: Navijači Budućnosti vređali suprugu Nemanje Nedovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA