Tim Zvezde za Monako: Silas i Olajinka kao "ving bekovi" i jedna dilema za Milojevića

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u utorak od 18.45 ekipi Monaka, u okviru trećeg kola ligaške faze Lige šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića u dosadašnjem delu elitnog takmičenja upisali su dva poraza, prvo od Benfike u Beogradu sa 2:1, a onda i od Intera u Milanu sa 4:0.

Imala je Zvezda svoje prilike, ali nisu uspeli da dođu do bodova za sada, te se nadaju da bi mogli do prvih bodova u eliti upravo u Kneževini, protiv favorizovanog rivala.

Upravo zato, očekuje se da Vladan Milojević od prvog minuta na teren izvede najjači mogući sastav, iako neće moći da računa na neke od važnih igrača.

Pre svega, Milojević neće imati na raspolaganju Omrija Glazera, koji vuče povredu, a uz to i nije baš u najbpljoj formi u poslednje vreme, te će se među stativama naći Marko Ilić, koji je crveno-belima i pomogao da dođu do elite u plej-ofu protiv Bode Glimta.

Što se defanzivne linije tiče, ponovo će trener crveno-belih početi sa tri štopera, a u tim ulogama, trebalo bi da se nađu Jung Vu Seol, koji bi trebalo da odmeni povređenog Vanju Drkušića, Naser Điga i kapiten Uroš Spajić.

Ono što je izvesno, jeste i da će Milojević i na ovom meču izaći sa "ving bekovima", a u tim ulogama trebalo bi da se nađu Piter Olajinka, koji će delovati uz levu aut liniju, odnosno Silas, koji će igrati po desnoj strani.

Ispred njih, sredinu terena držaće Rade Krunić i Timi Maks Elšnik, dok će nešto istureniji biti mladi Andrija Maksimović, koji će odmeniti povređenog Mirka Ivanića, a trebalo bi da mu pomaže i Luka Ilić, koji se nametnuo het-trikom na poslednjem meču.

Eventualno bi Milojević mogao da ima dilemu i da umesto Ilića izabere defanzivniju opciju u vidu Dalsija.

Ipak, prema očekivanjima, sastav Zvezde bi trebalo da izgleda ovako:

M. Ilić - Seol, Spajić, Điga - Silas, Krunić, Elšnik, Olajinka - Maksimović, L. Ilić - Endiaje.

FK Crvena zvezda SASTAV Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA