Surove reči Rasima Ljajića: "Imamo igrače koji ne zaslužuju da igraju u Partizanu"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Partizan je održao novu Skupštinu, na kojoj je izabrano privremeno telo na čijem čelu će biti Rasim Ljajić, koji je okupio jaku ekipu bivših fudbalera Partizana i biznismena.

Ljajić se tokom Skupštine obratio medijima, gde je pričao koje će sve poteze preduzeti klub u narednom periodu, kakva će biti uloga Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, kao najvažnijih članova nove Uprave vezane za sportski sektor.

Na samom kraju Ljajić je upitan i o Savu Miloševiću i njemu kao treneru.

- Razgovarao sam sa njim, svaka promena bila bi loša. Ekipa je počela da igra, stručni štab je nasledio ekipu kakvu je nasledio, sa mnogo manjkavosti, igračima koji ne zaslužuju da igraju u Partizanu, Savo je rekao da postoji sedam igrača koji ne bi mogli da igraju u Superligi, a ne u Partizanu, ali i sam kaže da nije ekipa toliko loša, da ima talenata. Moramo da se dočepamo prelaznog roka, nemamo drugi izbor, da se do tada što bolje plasiramo i sakupimo što više bodova - rekao je Rasim Ljajić.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan ekspresno do drugog gola za izjednačenje protiv Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    21. oktobar 2024 | 17:06

    Zelimo da Vazura i Vucelic odgovaraju za dela koja su cinila a ne da ih samo sklone kao ostale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA