Navija za Zvezdu, oženio jednu od najlepših srpskih pevačica, a sada je izveo majstoriju u Superligi za vikend

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Možda ne spada među one koji će se danima vrteti kroz TV špice, nije ni "bomba" iz daljine koja je pocepala mrežu, ali je pogodak Darka Jevtića za vikend zaslužio da bude proglašen i za gol kola u Superligi.

U njemu se vidi sva lepota fudbala i magija u nogama (i glavi) koju ovaj nekadašnji fudbaler Bazela, Leha i Rubina poseduje, a zbog koje je uostalom i stigao u Jedinstvo iz Uba početkom septembra.

Protiv Vojvodine je u subotu postigao svoj prvenac u dresu Jedinstva, ipak, nije idržalo do kraja i primilo je gol za konačnih 1:1 u 85. minutu. Prethodno je Jevtić sjajno pročitao potez igrača Voše, presekao loptu na sredini terena, prevario čuvare na ulasku u kazneni prostor i pogodio za 1:0 u 28. minutu.

Jevtić ima 31 godinu i ponikao je u Bazelu, odakle je otišao u poljski Leh i postao ikona kluba. Za pet godina je odigrao oko 150 mečeva za ovaj klub sa kojim je 2015. uzeo duplu krunu.

Godinu dana kasnije, u leto 2016, Jevtić je povezivan sa Partizanom koji je navodno želeo da ga kupi baš od Leha. Međutim, tada je na pitanje za koga navija u Srbiji rekao:

- Nije Partizan, jeste Crvena zvezda!

Zatim ga je i Zvezda htela 2019. godine, ali...

- Nije mi se ostvario dečački san. Od malih nogu navijam za Crvenu zvezdi, bez obzira na činjenicu da sam odrastao u Švajcarskoj.Bilo je to 2019. godine, crveno-beli su igrali evropsku utakmicu u Švajcarskoj i tada se pokrenula priča oko mog dolaska u Beograd. U to vreme bio sam član Leha i slobodno mogu da kažem da sam bio u odličnoj formi. Ne znam koliko je rukovodstvo Leha bilo spremno za realizaciju tog transfera, ali mnogo više je na to što nisam došao u Zvezdu kumovala vest da je navodno Birmingem bio spreman da izdvoji čak 2.500.000 miliona evra za moj prelazak u Englesku. Od tog trentka završila se svaka priča oko Crvene zvezde - rekao je Jevtić nedavno za Mocartsport.

Jevtić je u međuvremenu 2020. pojačao ruski Rubin, igrao je i za AEK iz Atine na pozajmici, dok je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Švajcarske.

Inače, oženjen je jednom od najlepših srpskih pevačica - Tamarom Milutinović - koja je takođe proslavila njegov gol protiv Vojvodine za vikend.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    21. oktobar 2024 | 12:50

    Ima li koja kod nas da nije “jedna od najlepših”? 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA