Saznajemo! Najuticajnija poslovna žena Srbije stiže u Partizan, pridružiće se timu Rasima Ljajića

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Radna komisija Partizana, koja će danas, posle povlačenja čelnika na Skupštini, raspuštanja Upravnog odbora i delegata saziva, biće sačinjena od sedam članova. Pored Rasima Ljajića koji će biti, te bivših asova crno-belih - Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u pomenuto klupsko telo biće uvrštena i Milka Forcan, možda i najuticajnija žena u poslovnim krugovima na našim prostorima, saznaje Telegraf.

Forcan je prihvatila poziv Rasima Ljajića da se priključi Privremenoj komisiji u Humskoj i bogatim iskustvom u ekonomiji, biznisu, finansijama, trgovini i odnosima sa javnošću pomogne u stabilizaciji kluba u narednim mesecima.

Milka Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, posle koga se usavršavala u Londonu, a od 1992. godine je bila deo kompanije Delta M, u kojoj je aktivno učestvovala u razvoju i rastu doguravši da potpredsedničke pozicije.

Njeno angažovanje u pomenutoj kompaniji je prestalo 2010. godine posle čega je profesionalne aktivnosti usmerila na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje. Član Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma koji za cilj ima podršku evro integracija za sve zemlje regiona. Od strane Društva lobista Srbije, imenovana je na mesto predstavnika za EU. Član je uređivačkog odbora naučnog časopisa "Izazovi evropskih integracija" koji izdaje Službeni glasnik Srbije....

Podsetimo, Skupština Partizana počinje danas od 15 časova u Sportskom centru crno-belih u Zemunu, a posle zasedanja će biti održana i konferencija za medije.

Dodaćemo još i to da će u Radnoj grupi Partizana biti biznismen Vojin Lazarević i advokat Dragan Milovanović.

(Telegraf.rs)

Video: Oženio jednu od najlepših srpskih pevačica, navija za Zvezdu: Sada je izveo majstoriju u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sallee

    21. oktobar 2024 | 11:18

    Ako ona ne spasi Partizan niko neće

  • Bukač

    21. oktobar 2024 | 11:44

    ... samo Rasim, Musa Kesedžija i Meho Omerović mogu da spase Partizan a i šire,

  • Brk

    21. oktobar 2024 | 12:13

    Njima ni Sandra Afrika ne moze da pomogne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA