Nedavno bio u Beogradu i priznao da se zaljubio u Zvezdu, sada je na stubu srama zbog poteza koji je napravio

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nekadašnji engleski golman Dejvid Džejms u nedelju je postao "nerpijatelj broj jedan" u domovini, a sve zbog poteza koji je izveo tokom poluvremena meča između Liverpula i Čelsija (2:1).

Džejms je svojevremeno branio za Redse i vratio se na Enfild kako bi učestvovao u humanoj misoiji i promociji programa angažovanja zajednice Standard Chartered - "Futuremakers".

Tom priliko je izazvao bes javnosti, pogotovo svih onih na stadionu, jer je dečaku od 11 godina čak dva puta odbranio penal i tako mu uništio san da pred čuvenim "kopom" zatrese mrežu.

Naravno da su se sa tribina čuli zvižduci, dok Džejms, s druge strane, nije pokazao ni trunku sažaljenja. Inače, tokom karijere u Premijer ligi odbranio je čak 13 penala, što je rekord koji još nije nadmašen.

Džejms je, inače, sredinom septembra boravio u Beogradu i tom prilikom je poručio da se zaljubio u Crvenu zvezdu protiv koje je svojevremeno igrao 2013. godine noseći dres IBV-a sa Islanda.

- To je jedna od mojih najlepših uspomena, da igram na Marakani, protiv ekipe kao što je Zvezda sa takvom istorijom... Da dođem sa malim klubom sa Islanda, moj tim je "zujao" posle tog iskustva pred 30.000 ljudi. Zaljubio sam se u Crvenu zvezdu, u stadion, istoriju. Imam mnogo drugova iz Srbije, ovo mi je treći put ovde. Ali taj momenat sa Zvezdom je bio izuzetno lep - rekao je Džejms tada za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Dejvid Džejms za Telegraf: "Zaljubio sam se u Zvezdu, vratiću se na Marakanu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA