Stefan Džodić pocrveneo, a Marsej "petardirao" fenjeraša u Ligi 1: Lion brojao do četiri, viđena i 2 remija!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Marseja su slavili protiv Monpeljea sa čak 5:0, čime su i zatvorili osmo kolo u Ligi 1, a reklo bi se da bolje zatvaranje i nije moglo da dođe, pošto se Olimpik propisno raspucao protiv fenjeraša Francuske.

Ove godine je Marsej odlučio da se umeša u borbu za vrh tabele, a to ekipi sa Velodroma ide izuzetno dobro, o čemu svedoči i njihovo trenutno treće mesto na tabeli. Takođe, oni su i protiv Monpeljea pokazali da su spremni za određene domete.

Poveli su već u prvom minutu preko Vajia, potom je Harit pogodio za 2:0, a Harit je postavio konačnih 3:0. Ipak, nisu tu stali. Mejson Grinvud je postigao gol za 4:0, a nakon crvenog kartona Stefana Džodića, Marsej je postigao i peti gol.

Od ostalih mečeva odigranih ranije tokom dana, ubedljiv je bio i Lion protiv Avra, slavio je sa čak 4:0 golovima Abnera, Fofane, Lakazeta i Benrame. Okser je bio bolji sa 2:0 protiv Remsa, a golove su postigli Diomande i Traore, dok je Nakamura samo ublažio poraz.

Viđena su takođe i dva remija, Nant i Nica su odigrali 1:1 (Ablin / Gesand), dok su isto uradili i Tuluz i Anže - takođe sa 1:1 (King, Nijane)

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA