Svilar skinuo zicer, pa ga Lautaro "probušio" u velikom derbiju: Inter rastužio 60 hiljada navijača

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Derbi meč osmog kola Serije A nisu obeležile samo povrede u prvom poluvremenu, već i prelep gol Lautara Martineza kojim je Inter došao do pobede na gostovanju Romi - 1:0.

Hakan Čalhanoglu u dvanaestom, pa Frančesko Aćerbi u 27. ustupali su svoja mesta rezervistima, dok je gost iz Milana promašivao šanse u prvom delu meča.

Mile Svilar je u šestom minutu skinuo čist gol Markusu Tiramu, da bi u 13. Henrik Mhitarijan pogodio prečku. Do pauze nije bilo velikih prilika, a onda se trenutak odluke dogodio u 60. minutu.

Povukao je loptu Davide Fratezi, defanziva domaćeg tima loše reagovala, a Lautaro Martinez je šutirao sa dvanaest - trinaest metara pod prečku! Svilar je bio nemoćan ovog puta.

Pogodak Lautara možete videti ovde.

Uzbuđenja je bilo pred više od 60 hiljada ljudi do kraja, ali je Jan Zomer u četvrtom minutu nadoknade odbranio udarac Matijasa Sulea.

Slobodan pad je u meču koji je prethodio ovom nastavio Torino sa Vanjom Milinković-Savićem, pa je ovog puta Kaljari odneo bodove slavivši sa 3:2 na svojoj Sardiniji. Dva preokreta smo videli tokom meča, a pogađali su Nikolas Viola, Hoze Luis Palomino i Saul Koko u svoju mrežu za jedan tim i Antonio Anabrija i Karol Lineti za drugi.

U ostali mečevima Napoli je golom Hviče Kvarackelije došao do prvog mesta ispred Intera i slavio na gostovanju Empoliju 1:0, dok su trijumfe upisali i Fiorentina i Atalanta protiv Lećea (6:0) i Venecije (2:0).

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Seksi devojka napadača Intera daje savete kako da vežbate tokom karantina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. oktobar 2024 | 22:49

    Neverovatno je da Piksi ne zove ovog momka u reprezentaciju. Rajković jeste naš najbolji golman, ali i ovaj momak čini čuda na golu Rome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA