Partizan je imao svog Firmina: Saldanja je nezaustavljiv, od njega bolje samo dete crno-belih

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sedam mečeva i sedam golova za Mateusa Saldanju u Ferencvarošu. To je učinak fudbalera na kom je Partizan sigurno u nekom momentu mogao da zaradi i veću sumu novca od 3 miliona evra.

Nastavio je Brazilac da rešeta mreže u Mađarskoj, pa je tako u prvom startu u prvenstvu postigao gol već u 23. minutu u trijumfu ekipe protiv Fehervara 2:0. Osim njega u listu strelaca se upisao i Kadi Boržeš, a pohod na trijumf nije prekinulo čak ni isključenje Tosina Kehindea.

Saldanja sada u pet mečeva u ligi ima pet golova i nalazi se na deobi drugog mesta liste strelaca. Jedino je bolji Srbin, i to dete Partizana Matija Ljujić sa šest golova! Napadač trenutno nastupa za ekipu Ujpešta.

Doskorašnji špic Partizana ne samo da izgledom podseća na napadača saudijskog Al Ahlija i nekadašnju vedetu Liverpula Roberta Firmina, o čemu i ljudi koji nisu znali za Saldanju sada uveliko razglabaju po društvenim mrežama, već je i po učinku neko se može uporediti.

Mateus trenutno uživa veliku popularnost među navijačima i ne bi trebalo da nas čudi ako već narednog leta ostvari transfer karijere.

Ferencvaroš je trenutno na deobi prvog mesta sa 21 bodom, koliko ima i Puškaš Akademija, koja je odigrala jedan meč više.

(Telegraf.rs)

Video: Čekamo da Saldanja proigra: Stanijević veruje u napadača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Игрутин први

    20. oktobar 2024 | 23:15

    Lice zato st imaju istog zubara!

  • Vu

    20. oktobar 2024 | 23:32

    Tri miliona zvanično, a u aktovci to se nezna. Dugo su tražili klub koji je spreman da deo para isplati "ispod stola".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA