Da li je ovo znak da će Novak Đoković igrati na Završnom mastersu u Torinu?

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo je prva godina nakon dugo vremena da Novak Đoković nije osvojio nijedan turnir, ukoliko izuzmemo zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Zbog toga, njegov nastup na Završnom mastersu je bio i poprilično upitan, ali su stigle i prve naznake da bi on tamo ipak mogao da nastupi.

Dugo se mučio Novak Đoković da dođe do pozicije koja će ga odvesti u Torino, a nakon što je na Mastersu u Šangaju stigao do finala, on je uspeo da obezbedi trenutno šesto mesto u toj trci, čime ima i put na taj Masters.

Ipak, ukoliko ne odigra nijedan turnir do Torina, on bi to mesto i mogao da izgubi, ukoliko se poklope određeni rezulati.

Sa druge strane, Novak Đoković je bio dosta i rezervisan kad je reč o ovom turniru, nigde nije rekao da će nastupiti, a nije isticao ni da li neće. Jednostavno, u svakoj izjavi je bio oprezan, pa je govorio da će "birati" koje turnire želi da igra.

Međutim, na društvenoj mreži "X" je poznati zaljubljenik u tenis Bastijan Fahan podelio sliku majice u kojoj bi Novak mogao da zaigra.

- Đokovićev autfit za Završni masters? - kratko je glasilo pitanje, koje bi možda i moglo da da naznake da je Novak spreman za Torino.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA