Dirljiv momenat na utakmici Atletika: Sin Čola Simeonea umalo zaplakao, Grizman ispao šmeker

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pravu dramu preživeo je madridski Atletiko i na kraju upisao pobedu protiv Leganesa 3:1 u desetom kolu španske Primere. "Jorgandžije" su tako ostale neporažene u aktuelnoj kampanji domaćeg prvenstva.

Domaćin je bio u minusu do 69. minuta meča, a onda je usledio preokret i radost trenera Čola Simeonea. A sve je počelo velikim promašajem Aleksandra Serlota u jedanaestom minutu.

Kazna za slabu završnicu usledila je do kraj poluvremena, kada je Ivan Neju sjajno gađao i poslao loptu u sam rašlje za prednost gostiju. Rodrigo Rikelme nije uspeo da poravna do pauze i već su navijači počeli da grickaju prste.

Anhel Korea, zatim i Samuel Lino su propuštali da poravnaju na početku drugog poluvremena, pre nego što je konačno majstorijom Serlot uspeo da se iskupi. Aksel Vicel je poslao loptu, a on prelepo petom poslao loptu pored svih, pa tako i golmana. Ovde možete videti gol.

Preokret je usledio u 81. minutu, ali i driljiv momenat, pošto je mlađi sin trenera Simeonea Đulijano imao prvi učinak od dolaska u Madrid, i to pošto je jedva sustigao loptu. Uputio je zatim sjajan centaršut, a na loptu naleteo Antoan Grizman za 2:1.

Konačan rezutlat za 20 bodova Atletika posle ove runde postavio je opet Serlot, ovog puta na asistenciju Hulijana Alvareza.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde napravili pravu atmosferu na "Marakani"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA