Došao, video, pobedio: Mesi za 11 minuta upisao prvi het-trik za Majami u karijeri i začinio lud preokret

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri, a i navijači Majamija već sada mogu da slave ime i prezime sjajnog Lionela Mesija. Argentinac je noćas stigao da u pobedi nad Nju Ingland Revolušnom upiše het-trik (6:2) za svega 11 minuta provedenih na terenu.

Krenulo je sve nizbrdo po Majami na startu, kada je gostujući sastav uspeo već u 2. minutu da povede preko Langonija, a Borero je pola sata kasnije duplirao prednost gostujućeg sastava.

Međutim, Luis Suarez je već do poluvremena sa svoja dva gola u 40. i 43. minutu napravio podlogu za sjajnog Mesija, koji se na terenu pojavio u 58. minutu. Baš tada je viđen i pogodak Kremasija za 3:2, gde je Argentinac bio asistent.

A onda - magija. Prvi gol Mesi je postigao u 78. minutu, drugi tri kasnije, a za kraj je jedan ubacio u mrežu u 89. minutu susreta, kada su asistirali Suarez, a dobar deo akcije odradio je i Kampanja.

Bilo kako bilo, Majami je završio ligaški deo sa 74 boda na prvom mestu, sa čak osam više u odnosu na Kolumbus Kru i 15 više u odnosu na Sinsinati. Inter će igrati u osmini finala protiv pobednika meča Montreal - Atlanta.

Mesijev het-trik pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović kratak na izjavi: Ne mogu da slušam ove dripce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bl@

    20. oktobar 2024 | 12:14

    Ronald Kuman, veliki grobar Barselone. Kada je stigao kao trener, pisao sam da ce se Barsa poslije njega godinama oporavljati sto se i desava. Suarez, ma kakav kao licnost bio i dalje je igracina za vecinu njih koji su trenutno u Barsi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA