Određen sudija za meč Monako - Zvezda: Nemac deli pravdu crveno-belima u Ligi šampiona

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nemac Tobijas Štiler biće glavni sudija na meču trećeg kola Lige šampiona između Monaka i Crvene zvezde, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Kristijan Gitelman i Mark Borš, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Matijasa Jolenbeka. U VAR sobi biće Benjamin Brand i Johan Pfajfer.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezve biće odigrana u utorak od 18.45 časova na stadionu "Luj II".

Fudbaleri Monaka se trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli LŠ sa četiri boda, dok je Crvena zvezda na 33. poziciji bez bodova.

Inače, Štiler važi za jednog og najboljih nemačkih arbitara. U centar pažnje je dospeo tokom prošle sezone kada je u 25. kolu Bundeslige dva puta dao igraču žuti karton i nije ga isključio.

Tada je Bajer iz Leverkuzena savladao minhenski Bajern sa 2:1 posle velikog preokreta, Štiler je dva puta dao žuti karton igraču domaćih Aminu Adliju zbog simuliranja, ali on nije isključen, jer je u oba navrata Štiler posle gledanja VAR-a promenio odluku, te poništio žuti karton, a dosudio penal za domaće i Leverkuzen je upravo iz tih jedanaesteraca uspeo da stigne do preokreta i veoma važna tri boda u velikom derbiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Brutalno dodavanje igrača Zadra u stilu Nikole Jokića: Proturio kroz noge Bongi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA