Dinamo se okliznuo na Aldo Drosini: Hajduk ima priliku da uveća vođstvo na tabeli!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novo kolo, novi kiks ekipe Dinamo iz Zagreba u HNL-u. Ovoga puta je tim sa Maksimira igrao protiv Istre na Aldo Drosini, gde su tek u 80. minutu uspeli da izvuku bod i remiziraju sa 2:2, iako su dva puta gubili tokom meča.

Gostovanje na Aldo Drosini je tradicionalno veoma teško u Hrvatskoj, a u to se sada uverila i ekipa Dinama, koja očigledno i nakon promene trenera ne funkcioniše na najbolji mogući način. Stigao je Bjelica, ali su neke stvari ostale iste.

Lisica je doneo prednost Istri u 43. minutu meča, ali je već na startu drugog dela Arijan Ademi uspeo da izjednači. Međutim, samo minut nakon gola Ademija, Lekuiri je postigao gol za 2:1. Činilo se da Istra ima sve u svojim rukama, kada je crveni karton dobio Keler u 60. minutu susreta.

Nakon toga je Bjelica na teren poslao Bruna Petkovića, Martina Batruniu i Lukasa Kačavendu, ali nije mogao da dođe do preokreta.

Tek je u 80. minutu Sandro Kulenović izjednačio na 2:2 i to sa penala, čime je i postavio konačan rezultat.

Dinamo je trenutno na trećem mestu nakon 10 odigranih kola, pošto imaju 20 bodova kao i Rijeka na drugom mestu, s tim što ekipa Rijeke ima blju gol razliku. Trenutno se na prvoj poziciji nalazi Hajduk iz Splita, koji ima 21 bod, ali iz devet kola, a njih tek očekuje duel 10. kola.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA