Horor povreda Aleksandra Pavlovića: Iz Nemačke stižu užasne vesti o fudbaleru Bajerna

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Bajerna rasturili su Štutgart sa čak 4:0 na domaćem terenu u Bundesligi, ali ono zbog čega večeras neće moći da budu mirni jeste zaista teška povreda koju je doživeo nemački fudbaler srpskog porekla, Aleksandar Pavlović.

On je posle jednog duela u ranoj fazi utakmice, u 5. minutu završio na travi, a kako javljaju nemački mediji, prognoze nisu nimalo dobre.

Naime, nemački Skaj prenosi da je u pitanju najverovatnije polomljena ključna kost, što znači da će Pavlović samim tim morati dosta dugo da odsustvuje sa terena. Štaviše, ovaj medij opisao je povredu kao "dramatičnu" navodeći reči sportskog direktora Maksa Ebrla.

Njega je u 8. minutu zamenio Palinja, a Bajern je uspeo da se oporavi od tog početnog šoka i da na kraju dođe do pobede.

Kako se dalje navodi, najmanje vreme odsustva za ovu vrstu povrede je oko šest nedelja. Automatski, to znači da ga nećemo gledati na meču sa Barselonom u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović kratak na izjavi: Ne mogu da slušam ove dripce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA