Nenad Lalatović napravio veliki kiks sa Vojvodinom na debiju: Stara dama remizirala protiv fenjeraša Superlige

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su veliki kiks u okviru 12. kola Superlige, gde su u Ubu remizirali protiv domaćeg Jedinstva sa 1:1, iako su bili daleko, daleko bolji rival. Takođe, ovako se i trener Nenad Lalatović vratio u Novi Sad.

Vojvodina je bila veliki favorit pred ovaj duel, pogotovo s obzirom na to što imaju novog/starog trenera, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada fenjeraš Superlige Srbije.

Svemu je kumovala greška odbrane Vojvodine, koja je praktično poklonila gol Ubljanima u 28. minutu. Jedan loš pas, a njega koristi Darko Jevtić, koji je izašao sam pred Matiju Gočmanca i nije mu bilo teško da savlada mladog golmana za vođstvo svoje ekipe.

Nakon toga je Vojvodina tek prešla u totalnu ofanzivu, svim silama su krenuli ka golu Ubljana, a šansa za šansom su se ređale pred golom mladog Jovanovića.

Tek na samom kraju je Stara dama iz Novog Sada i uspela da slomi taj otpor kada je u 85. minutu Veličković postigao gol za konačnih 1:1, čime je bar malo ublažio debi Nenada Lalatovića na mestu trenera u klubu gde se vratio treći put.

Video: Lalatović kratak na izjavi: Ne mogu da slušam ove dripce

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    19. oktobar 2024 | 20:27

    Da bi čovek bio čovek,treba da bude čovek, da bi bio kulturan,treba da poseduje kulturu,da bi bio vaspitan,treba da poseduje vaspitanja, da li od svega ovoga nešto ima Lalatović, Smatram da trener pored,trenerskog znanja treba da bude i gospodin u svakom smislu, gestikulacije,trčanje ulasci u teren,i nekultura,odlike Tralalatovića.

  • Kure

    19. oktobar 2024 | 20:26

    Lalat puno prica, a malo meda daje....sta se zalece sa izjavama.prvo pobedi par utakmica sa Vojvodinom,pa onda filozofiraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA