Bez iznenađenja u Bundesligi: Lajpcig na vrhu, Mašovićev tim mogao do boda, ali... Bajer siguran s Franfurtom

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nastavljena je Bundesliga ovog vikenda utakmicama sedmog kola, a u prvih pet mečeva nije viđeno nijedno iznenađenje, ali je bila vidljiva i kiša golova na sve strane. Jedina ekipa od ovih 10 koja nije postigla pogodak je Majnc, koji je ugostio RB Lajpcig.

Već smo navikli da u Nemačkoj "pršte" golovi na sve strane, a to je bio slučaj i na ovim utakmicama.

Borusija iz Menhengladbaha je slavila protiv Hajdenhajma sa 3:2 u meču sa najviše golova ovog podneva. Ovo je bio i veoma zanimljiv duel, jer je Hajdenhajm poveo preko Sajence, a izjednačio je Itakura do kraja poluvremena. Potom je u drugom delu viđeno čak tri gola. Tim Klajndajnst je sa dva pogotka Menšu doneo prednost, a on je upravo u Borusiju i stigao iz Hajdenhajma.

Na kraju je Pieringer samo umanjio zaostatak svoje ekipe.

Bajer Leverkuzen je bio siguran protiv Franfurta, iako su gubili sa 1:0, kad je Marmuš iskoristio penal. Viktor Bonifejsnešto pre njega nije iskoristio najstrožu kaznu, ali je isti igrač postigao i gol za 2:1, dok je izjednačujući gol bio delo Roberta Andriha.

Frajburg je na svom terenu bio bolji od Augzburga, pošto su Grifo, Lienhart i Gunter postigli golove već u prvom delu, a Tiets je samo smanjio prednost. Pred svojim navijačima je Hofenhajm bio bolji od Bohuma i to u drami. Kramarić je doneo prednost, a Balter je tu prednost povisio na 2:0. Potom je Gamboa smanjio na 2:1, da bi Dašner u 89. minutu propustio šansu da donese izjednačenje sa penala. To je kaznio Tabaković, koji je postavio konačnih 3:1.

Siguran je bio i Lajpcig na gostovanju u Majncu, pošto su Ćavi Simons i Viktor Orban postigli golove već u prvom delu.

Na programu je ostao još duel Bajern Minhena i Štutgarta.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA