Nedavno bio u centru skandala zbog žene, otac ga se javno odrekao, sada za fudbalera BiH daju veliki novac

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Posle burne jeseni koju je ima iza sebe, u kojoj je definitivno zatvorio vrata reprezentaciji Bosne i Hercegovine i upao u skandal zbog supruge, Anelu Ahmedhoddžiću očigledno dolaze sunčani dani - i to u jeku zime!

Britanski mediji javljaju da je Ahmedhodžić na meti Vulverhemptona koji je spreman da izdvoji ogroman novac za njega i plate Šefild Junajtedu za potencijalni transfer u januaru.

Anel je još letos bio na metu Vukova, ali je njihova ponuda od 20 mioliona odbijena. Međutim, sada im malo "gori pod nogama" jer su poslednji na tabeli sa samo jednim bodom iz sedam mečeva.

Pomenuti defanzivac je tokom septembra završio sa reprezentacijom BiH , pošti su navijači vređali njegovu suprugu Marijanu. A sve zbog izjave Anelovog oca da je Marijana glavni krivac što njegov sin propušta utakmice.

U međuvremenu se Mirsad Ahmedhodži, Anelov otac, javno odrekao sina preko medija. Čak je istakao i da dete možda nije Ahmedhodžićevo.

- To više nije moj sin ne smatram ga više mojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio celi rat, tri puta sam ranjavan. Želio sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes. Ta njena majka.. ne znam šta su mu uradili, ali su planirali da nas roditelje odstrane. I to su uspele za Novu godinu. Ta njena majka i ona su otišle u Dubai da se provode, a njemu ostavili dete kući, a imao je mečeve u tom periodu i tu je izostajao, kao navodno lagana povreda.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA