Terzić o Piksiju: "Pogrešio je u svom egomanijačenju, ne može da šalje hajdučke poruke"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nisu Zvezdan Terzić i Dragan Stojković Piksi u dobrim odnosima, što i nije tajna, te otuda i ne čudi što je generalni direktor Crvene zvezde javno kritikovao selektora reprezentacije Srbije.

Tačnije, Terzić je tokom razgovora u emisiji "Mijanov korner" analizirao Piksijev rad na klupi Orlova i otkrio šta mu u suštini zamera.

- Selektor je u startu pogrešio sa velikim obećanjima. Ljude ne razočaravaju prijatelji, događaji ili rezultati – već očekivanja. U velikoj meri je pravio ludačku atmosferu, što je na kraju platio ceh tako što je bio kritikovan u medijima. I pored toga, on ponovo kreće da baca narod u euforiju, što nema potrebe - rekao je Terzić i dodao:

- Svesni smo da je Srbija mala zemlja i na osnovu čega se on bazira na tu euforiju? Nisu rezultati toliko loši nego kako se to predstavljalo… Mislim da je selektor pogrešio u svom “egomanijačenju” i ne može da šalje hajdučke poruke. Budi skroman i iz skromnosti napravi rezultate. Korak po korak. Naravno, mora da se ulije samopouzdanje igračima, bez prevelike želje za samoreklamerstvo.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    18. oktobar 2024 | 23:25

    Kako ume da zamajava prosečnog navijača Zvezde, još se čeka zvezdina pobeda u Ligi Prvaka otkad Zvezda igra to takmičenje sve sami teški porazi on je zadovoljan to je bitno Gubiš 4 - 0 u gostima od Intera i tražiš neki alibi. Čeka ćemo još 10 godina na jednu pobedu

  • Kiza

    18. oktobar 2024 | 23:22

    Pa ti si egomanijak najveći od svih..gde ti da pričaš o tome neznalico jedna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA