Bivši fudbaler Partizana slavi veliki jubilej na Banovom brdu: Ivanović stoti put u dresu Čuke

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović ovog vikenda protiv Napretka će proslaviti veliki jubilej i odigrati stotu utakmicu u dresu Čukaričkog, što je u novijoj istoriji uspeo samo jedan čovek.

Najviše mečeva za tim sa Banovog brda u poslednjih petnaestak godina odigrao je Marko Docić - 245. Ivanović je do sada odigrao 99 duela.

- Drago mi je zbog ovog podatka i zbog činjenice da ću odigrati stotu, jubilarnu utakmicu za Čukarički. Jedino sam za Spartak odigrao više utakmica, 106, ali se nadam da ću tu brojku prebaciti u mom sadašnjem klubu. Kad sam došao na Banovo brdo, zaista uopšte nisam razmišljao o tim stvarima. Jubileji su lepa stvar, ali je najbitnije kako ekipa igra i kakve rezultate ostvaruje. Ipak, kad pogledam ko je sve odigrao trocifreni broj mečeva za Čukarički, drago mi je da ću i ja biti u tom društvu - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je dodao da je ekipa spremna za duel sa Napretkom.

- Imali smo sasvim dovoljno vremena da se oporavimo, drago mi je da su se i povređeni igrači vratili. Čeka nas težak raspored i svako od prvotimaca će biti od velikog značaja za ekipu. Tokom ove sezone smo videli da nijedna utakmica neće biti laka, pa tako očekujem težak zadatak i protiv Napretka. Poštujemo ekipu iz Kruševca, uvek su imali respektabilan sastav, tako je i ovoga puta - dodao je fudbaler Čukaričkog.

Ivanović je naveo da očekuje pobedu svog tima.

- Takmičenje u Superligi je prilično dugo, ali je svaki meč od velike važnosti. Potrebno je osvajati bodove, nama bi tri protiv Napretka mnogo značila. U gornjoj smo polovini tabele, ali želimo da do zimske pauze budemo što bolji. Verujem da će ekipa igrati sve bolje, ali sada iskreno razmišljamo samo o meču protiv Napretka - zaključio je Ivanović.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Napretka biće odigrana sutra od 18 časova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Čukarički izvukao bod u 85 minutu protiv Radničkog iz Kragujevca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA