Isplivali detalji optužbe Embapea za silovanje: Umešan još jedan poznati fudbaler!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Švedski mediji su prethodnih dana raširili priču o navodnom slučaju silovanja u koji je umešan i jedan od najboljih fudbalera sveta Kilijan Embape, a tamošnje vlasti su čak pokrenule i istragu.

Tužilaštvo u Švedskoj je saopštilo da je nakon medijskih navoda pokrenulo sve sa mrtve tačke, ali nisu bili detaljni.

- Nakon izveštaja u medijima o navodnom silovanju u Stokholmu, tužilaštvo može da potvrdi da je policija primila prijavu o silovanju - stoji u njihovoj objavi, međutim, identitet osumnjičenog nije zvanično saopšten.

Šta se dogodilo?

Embape je iskoristio pauzu koju je sam sebi nametnuo u nacionalnom timu kako bi otputovao u Stokholm sa prijateljima, od srede do petka. Navodni incident se desio u jednom hotelu u švedskoj prestonici prošlog četvrtka.

Prema izveštajima brojnih medija, Embape je tokom svoje dvodnevne "tajne" posete posetio ekskluzivni noćni klub u kojem se od gostiju traži da predaju svoje mobilne telefone u koverte. Putovao je privatnim avionom kako bi se „odmorio i napunio baterije“.

Kilijan Embape   Evropsko prvenstvo fudbal Holandija – Francuska EURO 2024 Foto: Tanjug/AP

Navodi se da je prisustvovao „privatnim zabavama“ u ekskluzivnom noćnom klubu „V“ u Stokholmu. Influenserka Julija Franzen (34) izjavila je da je bila na sličnim zabavama sa njim i dodala da se na te zabave pozivaju samo žene koje „dobro izgledaju i imaju prijatnu ličnost“.

Prema švedskom dnevnom listu "Expressen", Embapeje iznajmio „salu za stoni tenis“ gde je slavio sa oko 30 gostiju, većinom žena. Franzen je izjavila da je i 2018. godine bila pozvana na zabavu sa Embape i francuskim timom u Torinu, gde je takođe morala da preda telefon.

Medijski izveštaji navode da su Embape i njegovi prijatelji prvo večerali u restoranu „Chez Jolie“, a zatim posetili klub „V“. Navodni zločin se potom dogodio u hotelu „Bank“. Kako izveštava BBC, policijski zvaničnici su u ponedeljak posetili hotel i zaplenili odeću kao dokaz.

Prema francuskom listu „Le Parisien“, fudbaler je navodno imao „dobrovoljan odnos“ sa mladom ženom nakon „srećnog susreta“, a kasnije su razmenjivali poruke. U njima je pozitivno govorio o njihovom susretu.

Takođe, list navodi da je Nordi Mukiele (26), prijatelj i bivši saigrač Embape bio u Stokholmu. Prema izveštajima, zvezda Bajera iz Leverkuzena je bila ta koja ga je nagovorila da otputuje u Stokholm kako bi se opustio i zabavio.

Embape bappé se brani od optužbi, nazivajući izveštaje o navodnom silovanju u hotelu „lažnim vestima“. Njegovi predstavnici su za agenciju AFP rekli da optužbe predstavljaju „klevetničku glasinu“ i dodali: „Ove tvrdnje su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je neprihvatljivo".

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏻‍♂️

    17. oktobar 2024 | 09:06

    Nisu cvecke fudbaleri, ali da se ne lazemo, same se nude jer su poznati. I onda posle ne znam koliko , silovao me. Ispadose pametni sto imaju onaj papir da se devojke potpisu da su saglasne a ne posle bude svasta.

  • S.S.

    17. oktobar 2024 | 09:01

    Švedska najkorumiranija država na svetu,smece koje polako uništava sve vrednosti porodice pa nadalje..

  • Đole Srba

    17. oktobar 2024 | 09:52

    Interesantno da većina optužbi za silovanje dolazi iz zemlje koja je poznata po sexualnoj slobodi... vidi Julijana Asanža. Cure se nude pa onda kao "silovao" me... To je i pokvarenost sistema jer tu posle svi zarađuju...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA