Sjajne vesti za Zvezdu pred nastavak Lige šampiona: Jedan od najvažnijih igrača Monaka propušta meč

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde sa dva poraza su otvorili istorijsku sezonu u Ligi šampiona usled promene dugogodišnjeg formata takmičenja i uvođenja jedinstvene tabele. Benfika i Inter su izlazili iz duela kao pobednici, a crveno-beli nemaju previše vremena za razmišljanje o tome.

Nakon utakmice protiv Radničkog iz Niša u petak u Superligi, pun fokus biće preusmeren na obaveze u eliti i duel sa Monakom u gostima u utorak.

Dobra vest iz ugla susreta koji sledi je izostanak jednog od bitnijih fudbalera trenutno lidera u Francuskoj. Folarin Balogun sigurno neće biti u špicu napada, a verovatno će propoustiti u dva meseca...

Francuski mediji ističu da je sa razlogom Amerikanac propustio duele svog nacionalnog tima, kao i da se ponovo na terenu usled povrede očekuje tek sredinom decembra.

Balogun je u poslednja tri meča u Ligi 1 bio strelac, a generalno se špicevi Monaka nisu proslavili u ovoj kampanji, pa će Adi Hiter imati veliki problem u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je gol treći gol Zvezde izgledao iz drugog ugla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    16. oktobar 2024 | 18:40

    E super, strpace nam onda samo 3 komada.Uf dobro je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA