Reprezentativac snimao polne odnose sa devojkama, sad mu prete 4 godine zatvora

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Reprezentativac Južne Koreje Hvang Ui-Jo našao se u centru skandala zbog tajnog snimanja seksualnih odnosa sa svojim partnerkama.

Hvang se u sredu pojavio u Sudu, a tužioci su saopštili da je 31-godišnji fudbaler Alanje snimao dve svoje partnerke bez njihovog pristanka u četiri navrata između juna i septembra 2022. godine. Na svom prvom ročištu u Seulu tužioci su zatražili četvorogodišnju zatvorsku kaznu za ovog fudbalera.

Slučaj je izašao u javnost prošle godine kada je podneo tužbu protiv žene svog starijeg brata, zbog deljenja intimnih fotografija sa video snimaka na Instagramu i pokušaja ucene.

Hvang Ui Jo Foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

Njegova šurakinja je u septembru osuđena na tri godine zatvora zbog pokušaja ucene, nakon što ju je Hvang tužio, ali se u međuvremenu pojavio problem za bivšeg fudbalera Notingem Foresta i Olimpijakosa.

Priznao je krivicu za sve optužbe i rekao da mu je "duboko žao" i zatražio je od suda milost, rekavši da će "ovaj incident shvatiti kao lekciju".

- Neću više raditi ništa loše u budućnosti i daću sve od sebe kao fudbaler. Iskreno se izvinjavam žrtvama koje su pogođene mojim postupcima, i duboko mi je žao zbog razočaranja koje sam prouzrokovao svima koji su brinuli i podržavali me.

Datum suđenja zakazan je za 18. decembar.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni Inglis

    16. oktobar 2024 | 15:06

    Da li je moguce da Hvang, fenomenalan fudbaler i jedan ispravan decko, najbolji fudbaler Zvezde prosle sezone dozvoli sebi ovakav potez?Mislio sam da je ovaj Koreanac pametniji, imao je svetlu buducnost bas zbog svega sto je uradio u Zvezdi. E moj Hvanze Delije su razocarane u tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA