Fudbaleri Zvezde će na meč sa Radničkim izaći u majicama sa posebnim natpisom: Evo o čemu je reč

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda će u sklopu Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke na meču protiv Radničkog iz Niša ugostiti Udruženje “Budimo zajedno”, a podršku pripadnicama lepšeg pola pružiće i prvotimci kluba, kao i veliki broj zvezdaša koji će se naći na tribinama.

Zvezda će u petak - 18. oktobra od 16 časova odigrati meč 12. kola Superlige Srbije, a upravo na pomenutom susretu će se na tribinama naći posebne gošće. Udruženje “Budimo zajedno” okuplja žene koje bore sa rakom dojke, ali i one koje su pobedile najvećeg životnog neprijatelja i dobile najvažniju bitku.

Članice udruženja će imati priliku da posete trofejni Muzej kluba, a zatim će ih ugostiti i predsednik Crvene zvezde - Svetozar Mijailović. Nakon obilaska stadiona “Rajko Mitić” pripadnice lepšeg pola će uživati u duelu izabranika Vladana Milojevića i ekipe Radničkog iz Niša.

Podršku članicama Udruženja “Budimo zajedno” će pružiti i prvotimci Zvezde i Radničkog, koji će na teren izaći u majicama sa snažnom porukom - “Preventiva je tvoja pobeda, pregledaj se!”.

(Telegraf.rs)

Video: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo...": Mario Nakić pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA