Legendarni Žinola u centru skandala! Nepriznata ćerka traži pravdu: "Trudna sam, a pravi se da ne postojim"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Skandal drma Francusku oko slučaja poznatog tamošnjoj javnosti, a u centru pažnje je ponovo legendarni fudbaler David Žinola. Nije mu nepoznato da u medijima završi, pa čak i zbog skandala, ali ovoga puta je u centru pažnje zbog izjava njegove nepriznate ćerke Džoj, koja se bori za prava svog nerođenog deteta.

Kako to sa velikim fudbalskim zvezdama neretko biva, Žinola je bio jedan od omiljenih i brojni ga i dan danas pamte kao veliku fudbalsku ličnost. Međutim, imao je prilično bogat život kako god okrenete, pa je u mladosti znao da, pored svoje žene, deli strast sa drugima.

Tako je nastala njegova nepriznata ćerka Džoj, koja se osam godina "natezala" sa njim kako bi dokazala da je ona njegove krvi, međutim on nikada nije pristajao na to. Na kraju je bila prinuđena da ga tuži nakon što je odbio da odradi DNK analizu, da bi potom okrenuo ploču i počeo da iznosi neke činjenice.

Džoj je došla do njegovog priznanja 2021. godine, kada je kratko izjavio "Da, ti si prava Žinola", međutim uprkos tome nikada nije ostvario pravi kontakt sa njom, niti se obazirao na njene pozive i poruke, pa samih promena nije ni bilo.

Sada se pojavila informacija da je Džoj zatrudnela, te je osetila potrebu da se ponovo javi svome biološkom ocu, međutim ishod je bio potpuno isti - bez odgovora. Zbog tog ponašanja legendarnog fudbalera, kome je Džojina majka bila hir, ili kako on kaže "greška", iz mladosti, ona je sada zabrinuta za svoje dete.

- Veoma sam srećna što ću postati majka, ali sumnjam da će moj otac upoznati svoju unuku. Prestao je da odgovara na moje poruke - rekla je Džoj, da bi potom objasnila svoje brige:

- Prestao je da odgovara na moje poruke nakon što sam mu poslala 3D ultrazvuk bebe... Način na koji nas tretira nije ispravan. Rekla sam mu da može da negira moje postojanje koliko god hoće, ali moje dete će uvek nositi njegov DNK... Moja ćerka će imati istu krv koja teče u našim venama i boriću se za njena prava - zaključila je ona.

David Žinola, žena i ćerka Foto: LaurentVu / Sipa Press / Profimedia

Džoj je nastala u periodu kada je njegova žena, inače poznata manekenka i model, Koralin bila trudna i kada je trebala da se porodi sa ćerkom koja nosi ime Karla i trenutno ima 30 godina.

Legendarni Žinola (57) je trenutno u vezi sa Maevom Denat, poznatim 34-godišnjim modelom iz Francuske, sa kojom ima petogodišnju ćerku Ever.

David Žinola, Maeva Denat Foto: Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia

David, koji je poznat i kao "fudbaler reklama", je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za nekoliko veoma prestižnih timova, pa ga pre svega pamte kao legendu Pari Sen Žermena. Osim toga nastupao je i za Everton, Aston Vilu, Totenhem, Njukasl, Brest i druge timove.

Karijera ovog legendarnog krilnog igrača je trajala 17 godina, a za to vreme odigrao je 503 zvanična meča i postigao 81 pogodak, dok je u reprezentaciji Francuske zabeležio 17 nastupa uz tri pogotka.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA