Skandal: Kilijan Embape optužen za silovanje u Švedskoj, policija oduzela crni donji veš iz jednog hotela

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Pod oznakom "udarno" su se počevši od sinoć po portalima u Švedskoj proširile vesti o navodnom slučaju silovanja sa kojim je povezan poznati francuski fudbaler, Kilijan Embape! Sve je otišlo toliko daleko da je i policija otvorila zvaničnu istragu zbog slučaja u jednom hotelu u Stokholmu.

Kako se navodi na jednom od najčitanijih portala u Švedskoj, popularnom Expressenu, policija je oduzela par crnih pantalona, majicu i donji veš, a žena koja je prijavila Embapea je zatražila pomoć nakon incidenta i otužila fudbalera da je on krivac.

Sve se odigralo u hotelu "Bank" tokom Embapeove posete Stokholmu tokom prošle sedmice, navodi isti portal. Zaposleni nisu mogli da daju nikakve dodatne detalje o ovom slučaju.

- Niko u hotelu nema bilo kakvu informaciju, sada je sve na policiji i njihovoj istrazi. Ne možemo da damo nikakav komentar ili informaciju - rekao je zaposleni u pomenutom hotelu.

Kilijan Embape - FK Real Madrid Foto: Tanjug / AP

Ni policija, a ni javni tužilac nije izašao u javnost sa detaljima. Marina Kirakova je samo istakla da je dobijena prijava o silovanju, ali ne i ko je uključen u slučaj.

Ovaj slučaj je podigao sve na noge u Švedskoj, da portali pozivaju svoje čitaoce da se jave ako imaju bilo kakve dodatne informacije o Embapeovoj poseti Stokholmu tokom prethodne sedmice. Navodno je prema pisanju Expressena, on bio gost jednog restorana i noćnog kluba.

U međuvremenu se oglasio i sam fudbaler, koji je na društvenoj mreži "X" napisao ogromnim slovima da su u pitanju "lažne vesti". A sve se dešava u jeku njegove prepirke sa PSŽ-om...

(Telegraf.rs)

Video: Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS Ortodox

    15. oktobar 2024 | 12:42

    Sta ce kad je sirota ne moze imati zenu na drugi nacin.Naravno da je osveta zbog odlaska iz na silu sastavljenog tima koji nikada nista nece osvojiti izuzev africke (Francuske) lige.

  • Inter

    15. oktobar 2024 | 13:35

    Uvek u toj svedakoj silovanje,bese tako i onaj Asanz?

  • Vodolijax

    15. oktobar 2024 | 12:56

    Ti fudbaleri treba da se paze takvih.....čas posla im smeste silovanje iako su pristale na hotelsku sobu....aj ti posle dokaži......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA