Mama ubacila sina "bucu" u fudbalski klub u komšiluku, ispali u 4. ligu: Treneri ludeli, ali nisu mogli ništa

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Vrlo zanimljiva priča stiže nam iz susedne Rumunije, a u glavnoj ulozi našao se simpatični golman ekipe Siorogarla, Danijel Badislav, koji je prema pisanju engleskih medija još davne 2012. godine proglašen za najtežeg na svetu. 

Rumun, koji je visok 174 centimetra i težak 130 kilograma branio je, a kako fotografije ukazuju brani i dalje u četvrtoj rumunskoj ligi. Mnogi protivnici se na trenutak začude kada ga vide na terenu, ali sve se na kraju završi u dobroj zabavi. Međutim, mnogi su se čak i smejali njegovoj pojavi, kako sam kaže...

- Mislim da nije bilo stadiona u Bukureštu gde mi se nisu smejali - tvrdi on.

Dodao je tada da su mu se mnogi sa druge strane pružali podršku da nastavi. Bacao se po travi i pravio parade kao i svi drugi golmani...

- Igrali smo protiv tima, koji nas je pobedio sa 2:1. Posle meča, prišli su ljudi da čestitaju - naglasio je on.

Danijel Badislav Foto: Facebook / Printscreen / Daniel Badislav

Međutim, toliko se dugo zadržao Badislav na svojoj poziciji da je mnogima bilo čudno... Ispostavilo se da je njegova majka vlasnik i jedan od glavnih finansijera pomenute Siorogarle i da je zbog toga on nastavio da nastupa.

Da stvar bude zanimljivija, prvo je igrao kao napadač, ali je nakon svega prešao da igra na poziciji golmana, jer nije mogao da se kreće brzo kao i ostali.

Treneri su pokušavali sve, često su i "ludeli" zbog njega, četvorica su dala i otkaz, a jedan igrač se povukao u penziju. Ništa od toga nije pomoglo da Badislav konačno ode u zasluženu fudbalsku penziju.

Danijel Badislav Foto: Facebook / Printscreen / Daniel Badislav

Zanimljivo je da je Danijel Badislav veliki navijač Rapida iz Bukurešta i da je redovan na njihovim utakmicama, a kako stvari stoje, mnogo voli i Čelsi u Engleskoj.

- Zaista navijam za Rapid od kako sam bio mali, a među golmanima, omiljeni mi je Dani Koman - prenosi rumunska Libertatea reči Danijela Badislava.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA