Glazer četiri puta vadio loptu iz mreže, Bosna i Hercegovina nadomak ispadanja u Ligu B posle novog poraza

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaleri Bosne i Hercegovine nalaze se nadomak ispadanja u Ligu B u Ligi nacija, pošto su večeras poraženi od selekcije Mađarske na domaćem terenu, tako da na svom kontu i dalje imaju samo taj jedan bod koji su osvojili protiv večerašnjeg rivala iz prvog susreta - 0:2 (0:1).

Mađari večeras nisu sebi dopustili da dožive novi kiks, već su na vreme postigli po gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena i tako rešili pitanje pobednika.

Oba gola za Mađare postigao je sjajni Dominik Soboslaj koji je prvo matirao golmana BiH u 38. minutu, a potom je istu stvar uradio i u 50. sa bele tačke.

Situacija je takva da pred novembarski prozor i dva poslednja meča, Bosna ima samo jedan jedini bod, dok su Mađari i Holanđani sada već daleko ispred sa po pet, a Nemci su prvi sa 10.

Fudbalska reprezentacija BiH Foto: Tanjug / AP

U drugom meču te grupe, Nemci su posle dosta "VAR" muka na kraju minimalnim rezultatom, potpuno zasluženo, savladali Holandiju - 1:0.

Za Nemce je igrao i Pavlović, dok je jedini pogodak postigao mladi Leveling i to nakon što mu je Slavko Vinčić poništio prvi gol posle pregledanja VAR-a iz drugog minuta. Ovaj drugi iz 64. minuta ostao je da stoji i prevagnuo je u korist Pancera.

Nije ovo bilo dobro veče ni za Omrija Glazera, pošto je golman Crvene zvezde vadio loptu iz gola čak četiri puta protiv Italije uz težak poraz Izraela u gostima - 4:1 (1:0).

Bilo je potrebno vremena Italijanima da probiju bedem Glazera i tek u 41. minutu su postigli prvi gol preko Retegija, ali je drugo poluvreme donelo dominaciju tima sa Apenina.

Prvo je u 54. minutu Di Lorenco duplirao prednost na 2:0, zatim je usledio pogodak Abu Fanija za 2:1, ali su Fratezi u 72. i Di Lorenco u 79. minutu potvrdili trijumf Azura.

Fudbalska reprezentacija Italije Foto: Tanjug / AP

I za kraj, tu je bio derbi meč između Belgije i Francuske, koji je posle mnogo drame, žutih, crvenih kartona, promašenih penala, ali i pogođenih, pripao Galskim petlovima - 1:2.

Prvo je u 23. minutu sa bele tačke bio neprecizan Tilemans, da bi na drugoj strani stigla kazna, pošto je Kolo Muani u 35. minutu doneo prednost Francuzima sa bele tačke.

Ipak, Belgija je izjednačila na 1:1 preko Opende u trećem minutu nadoknade prvog dela, da bi drugo poluvreme donelo potpuno ludilo.

Prvo je Francuzima poništen pogodak zbog igranja rukom Konea u 60. minutu, ali je Kolo Muani na dodavanje Dinja samo dva minuta kasnije obradovao francuske naviajče. Međutim, strepeli su do kraja u ovom nacionalnom timu, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Čuameni.

Belgijanci jesu imali šanse za izjednačenje, ali ih nisu iskoristili, pa je Francuska upisala jako velika tri boda.

(Telegraf.rs)

Video: "Gladni smo prve pobede u Evroligi, stvarno se nadamo...": Mario Nakić pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA