Prosinečki najgori selektor u istoriji Crne Gore: Sokolovi se brukaju u Ligi nacija, upisali i četvrti poraz

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Crne Gore upisali su i četvrti poraz u isto toliko mečeva u Ligi nacija, pošto su posle 90 i kusur minuta borbe položili koplja u okršaju sa Velsom - 1:0.

Ukupno šesti poraz u nizu upisali su Sokolovi ako računamo prijateljske mečeve, pa su tako posle Turske, prvi put Velsa, Islanda i ranije Gruzije i Belgije, izgubili opet od ostrvskog tima.

Trenutak odluke dogodio se u 36. minut nakon što je Hari Vilson oboren u duelu sa Vladimirom Jovovićem, a onda je i sam akter prekršaja bio egzekutor najstrože kazne.

Pre gola sjajne šanse propustili su Ves Barns i Lijam Kalen, dok u nastavku okršaja Andrija Radulović nije imao sreće i pogodio je samo prečku.

Robert Prosinečki je tako sa nacionalnim timom Crne Gore povezao još jedan loš rezultat, a zanimljivo je da je u nizu od šest neuspeha samo dva puta protivnik vadio loptu iz svoje mreže.

U preostala dva meča B divizije u istom terminu Turska je sa 4:2 savladala Island na gostovanju, dok su Ukrajina i Češka podelile bodove 1:1. U C diviziji je strelac ponovo bio Viktor Đokereš u slavlju Švedske u Estoniji 3:0.

Standings provided by Sofascore

Prethodno je Albanija iznenadila Gruziju u gostima 1:0 u terminu od 18 časova, a slavila je i Slovačka protiv Azerbejdžana.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AVETINHO

    14. oktobar 2024 | 23:02

    dok je recimo dragan viski stojković u kataru od 32 ekipe zauzeo 33 mesto a u nemačkoj od 24 ekipe zauzeo 25 mesto

  • struchnyakowsky

    14. oktobar 2024 | 23:03

    Srbija na dva zadnja mundijala 33 od 32 a na euro24 25 od 24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA