Džaku pitali šta misli o zvižducima Srba u Leskovcu, njegov odgovor potvrdio koliko je arogantan

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Švajcarci su pognute glave napustili stadion u Leskovcu u subotu, gde je reprezentacija Srbije upisala veliku pobedu rezultatom 2:0 i tako ostavila velikog rivala na samom dnu tabele grupe u A diviziji Lige nacija.

Auto-gol Nika Elvedija i strela Aleksandra Mitrovića presudili su Švajcarskoj, koja ne pamti lošije partije u nekom takmičenju kao u ovom izdanju LN.

Duel je između ostalih obeležio i Granit Džaka, vezista Bajera iz Leverkuzena čiji svaki kontakt sa loptom je propraćen zvižducima zbog čestih i otvorenih provokacija tokom prethodnih duela sa Orlovima u prošla dva izdanja Svetskog prvenstva.

Uoči susreta sa Danskom u Sent Galenu on se zajedno sa selektorom Muratom Jakinom obratio javnosti i odmah je upitan za konstante zvižduke koji su dopirali sa tribina.

- Iznenadio bih se da je bilo drugačije, ali moram da kažem da su protivnički igrači bili veoma korektni. Ja sam se ponašao profesionalno i pozitivno. Samo sam se nadao drugačijem ishodu meča.

Švajcarska upisuje loše rezultate, ali njega to nije previše zabrinulo.

- Ne možemo da poredimo EURO i ovo takmičenje, čak ni kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Ali činjenica je da moramo bolje. Nije sve tako crno, imali smo dobre periode igre, samo što smo kažnjavani za svaku grešku. Primamo golove kakve ne bismo smeli, a nismo dovoljno efikasni u napadu.

Dodao je komentar i na Mitrovićev gol.

- Prvi je bio posle prekida, a drugi - okej, napadač je dobro izveo šut. Ali, moramo da se branimo mnogo bolje - zaključio je Džaka.

Vezista je tokom meča čak bio i u sukobu sa golmanom Predragom Rajkovićem, kog je odgurnuo neposredno pred izvođenje penala koji je srpski golman odbranio Brilu Embolou.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šta je Džaka radio posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA