Bivši fudbaler Premijer lige i reprezentativac (24) uhapšen zbog sumnje da je silovao ženu u hotelu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Engleski mediji doneli su u nedelju popodne jednu jezivu vest i tvrde da je bivši fudbaler Premijer lige uhapšen pod sumnjom da je silovao ženu u hotelu u Londonu!

Britanski "San" navodi da je 24-godišnji fudbaler priveden od strane policije 9. oktobra, u jednom ekskluzivnom hotelu gde je noć plaćena oko 1000 evra.

Ime fudbalera javnost ne sme da otkrije zbog istrage, ali se navodi da je igrao za nekoliko engleskih klubova, kao i da je predstavljao svoju reprezentaciju. Izvor "Sana" je rekao da je prepoznatljiva zvezda Premijer lige.

- Žena je srela igrača u baru i pristala da se vrati u njegov hotel, gde se ranije prijavio. Tvrdi da ju je napao i silovao. Žena je otišla na recepciju hotela i bila je veoma uznemirena. Policija je pozvana, a službenici su stigli i uhapsili ga u hotelu. Izveden je pred zapanjenim gostima i osobljem - dodaje pomenuti izvor.

S druge strane, polcija je takođe potvrdila ovu priču:

- Dvadesetčetvorogodišnjak je uhapšen je u 09:53 u sredu, 9. oktobra, na adresi na Whitehall Place, SW1A, nakon optužbe za silovanje. Pušten je uz kauciju do sredine decembra. Žena dobija podršku od specijalno obučеnih službenika. Istraga je u toku i dalje se sprovode provere.

(Telegraf.rs)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA