Cirkus u Crnoj Gori: Fudbalski tim gubio sa 0:19, meč prekinut pošto su svi igrači "kolabirali" u 70. minutu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Svašta smo videli na regionalnim fudbalskim terenima, ali ovo što je viđeno u Trećoj ligi Crne Gore u fudbalu teško da smo bilo gde. Naime, danas su se sastale ekipe Njegoša i Zete, koja je vodila sa neverovatnih 19:0 sve do trenutka iznenadnog prekida meča u 70. minutu.

Fudbaleri Njegoša su u tom pomenutom minutu svi kao pokošeni pali na teren, prouzrokovali težak cirkus, a zbog čega meč nije dalje ni nastavljen da se igra.

Nije ovo prvi put da Njegoš gubi bizarnim rezultatima, pošto je izgubio 10:0 od Zabjela, potom 6:2 od Olimpika i 15:0 od Crvene stijene, što nas dovodi do ukupne gol-razlike od -48 uz 50 primljenih golova u četiri utakmice.

Inače, Njegoš i nema dovoljno igrača da nastupa na utakmicama, pa je protiv Zabjela igrao sa jedanaestoricom bez izmene, sa Crvenom stijenom su imali jednu izmenu, a protiv Zete ih nije ni bilo 11, već deset.

Zbog prekida meča, ostaje otvoreno pitanje da li će on uopšte biti registrovan sa 19:0 ili samo sa već dobro poznatih 3:0...

Bilo kako bilo, nije Njegoš usamljen u ovim pomalo i smešnim rezultatima, pošto je Olimpiko u prvom kolu poražen od Čelika sa 17:0, a od Zabjela je primio 14 golova bez izjednog postignutog.

(Telegraf.rs / RTCG)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA