Zvezda i Partizan napustili takmičenje zbog ekipa sa tzv. Kosova, organizatori hteli da prevare večite

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana, generacije 2014, 2015. i 2016. godište, doživele su veliku neprijatnost u Severnoj Makedoniji gde su boravili na turniru u Ohridu.

Naime, organizatori turnira krajnje bezobrazno i neprofesionalno su se poneli prema večitim rivalima koji su u međuvremenu napustili isti zbog ekipa sa tzv. Kosova - potvrđeno je Telegrafu.

O čemu se, zapravo radi?

Kada je u pitanju Zvezda, crveno-beli su još pre dolaska na turnir tražili da na njemu ne učestvuju ekipe sa tzv. Kosova. Iako su dobili garancije da se to neće desiti, klub sa Marakane je prevaren.

Zvezda je u međuvremenu došla do polufinala kada je u pitanju jedna od generacija, da bi potom shvatili da je ekipa protiv koje igraju upravo iz pomenute nepriznate države, odnosno južne srpske pokrajine.

Usledio je ultimatum crveno-belih, jasno su stavili do znanja organizatorima da ne žele više da učestvuju na turniru ako ne izbace ekipe sa tzv.Kosova. Kada ih organizatori ponovo nisu ispoštovali, Zvezda se pokupila, napustila turnir i krenula put Beograda. Kao i Partizan.

Telegrafu je, takođe, potvrđeno da domaćini nisu bili dorasli organizaciji, počevši od lošeg smeštaja pa do situacije da za decu nisu obezbedili čak ni ručak.

(Telegraf.rs)

Video: Rajković objasnio šta se desilo kod frke sa Džakom pred penal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA