Fudbaler Švajcarske isprozivao teren u Leskovcu: "Jedan od najgorih na kojima sam ikada igrao

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nije fudbalska reprezentacija Švajcarske ličila na sebe, odnosno na onu ekipu koja je igrala sjajan fudbal na prethodnom Evropskom prvenstvu, što je i te kako zasluga fudbalera Srbije!

Međutim, nekolicina njih smatra da je teren donekle uticao na njihovu igru, te je defanzivac Manuel Akanđi poprilično isprozivao stadion "Dubočica" na kom je utakmica i odigrana.

- Ne želim to da koristim kao izgovor, ali očigledno nije lako igrati na takvom terenu. To je jedan od najgorih terena na kojima sam ikada igrao. Ali i dalje moramo biti bolji. Igrali smo dobar fudbal u prvih 20 minuta. Nakon toga smo popustili. Moramo to pažljivo da analiziramo. Danas jednostavno nije bilo dovoljno - rekao je Akanđi.

I golman Gregor Kobel se požalio na teren.

- Dobro smo počeli. Teren nije bio dobar uopšte. Pokušavali smo da igramo odpozadi, ali nisu pustili Granita da izađe. Nismo mogli brzo da se prilagodimo. Sigurno nije bila dobra utakmica. Brzo ćemo to zaboraviti. Nismo bili dominantni sa loptom koliko smo želeli. Oni su odigrali dobru utakmicu.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    12. oktobar 2024 | 23:45

    Došlo vreme da i mi kažemo na kakvom ste vi igrali na takvom smo i mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA