Piksi čekao Džaku ispred tunela: Ovakvu scenu niko nije očekivao posle meča Srbija - Švajcarska

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Verovao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi da Granit Džaka neće provocirati u Leskovcu, kao što je to radio na Svetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru, što se na kraju ispostavilo kao tačno!

Kapiten Švajcarske je bio neprimetan, kako ponašanjem tako i u samoj igri, a nedugo nakon utakmice u kojoj je Srbija slavila sa 2:0 Džaku je kod ulaska u tunel sačekao upravo Stojković.

Krenuo je Džaka da izađe napolje, nakon što se pozdravio sa reprezentativcima Srbije, da bi ga Piksi "presreo", pružio ruku i razmenio nekoliko reči sa njim.

Inače, pred utakmicu je o Džaki rekao:

- Što se Džake tiče, mislim da je jedan od najboljih veznih igrača u Evropi. Nadam se da neće biti provokacija, rekao sam i igračima da se fokusiraju na igru, verujem da će biti fer-plej, o da neće biti provokacija. Ono što me brine kod Džake je da je odličan igrač, alfa i omega tima, ako ga neutrališemo, veća nam je šansa da dođemo do rezultata - zaključio je Stojković.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA