Evo kako izgleda tabela posle pobede Srbije nad Švajcarskom: Imamo šansu i za četvrtfinale Lige nacija!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Veoma važnu pobedu ostvarila je večeras Srbija na meču protiv selekcije Švajcarske (2:0), čime je konačno prekinula post protiv velikog rivala i sada je podigla svoje šanse da se nađe u završnici Lige nacija.

U drugom meču u našoj grupi, Španija je pobedila Dansku sa 1:0 golom Zubimendija, tako da su stvari sada potpuno otvorene kada je naša grupa u pitanju.

Stanje je takvo da je Španija sada na prvom mestu na tabeli sa sedam bodova, a jedine im je do sada skinula baš Srbija u Beogradu kada je bilo (0:0). Furija ima gol razliku +4 (5:1).

Drugo mesto posle poraza u Španiji pripada Dancima, koji imaju šest bodova uz gol-razliku +3 (4:1).

Srbija je i dalje na trećem mestu, ali sada sa četiri boda i gol razlikom "nula" (2:2), tako da je odmah iza leđa Dancima.

Poslednje mesto zauzimaju Švajcarci, koji nemaju niti jedan bod i gol-razliku -7 (1:8), tako da su blizu ispadanja iz Lige A u Ligi nacija.

U sledećem kolu, Španija dočekuje Srbiju, a Danska gostuje Švajcarskoj. U idealnom slučaju, bilo bi nam potrebno da Švajcarska dobije Dance, a da mi odigramo "pozitivno" sa Furijom. Na taj način bismo podigli šanse za plasman na neko od prva dva mesta, koje donosi četvrtfinale Lige nacija.

Standings provided by Sofascore

Definitivno će za to biti ključan meč sa Dancima koji igramo kod kuće u novembarskom ciklusu.

(Telegraf.rs)

Video: General Lazarević stigao na meč Srbija - Švajcarska u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA