Česi uzvikivali "Kosovo - Srbija", Albanci ih napali usred Praga: Navijači pružili podršku našem narodu

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Fudbaleri Češke nisu dozvolili drugo iznenađenje Albaniji u mesec dana na stadionu "Epet Arena" u Pragu i sa 2:0 su porazili rivala u trećem kolu Lige nacija i tako ih ostavili na tri osvojena boda.

U prvoj rundi takmičenja Ukrajina je dočekala našeg južnog suseda, međutim domaća publika je ovog puta dala vetar u leđa Česima, pa iznenađenja nije bilo. Tomaš Čori je sa dva gola bio junak i tako je domaćinu doneo šest bodova na tabeli.

Navijači su u svakom smislu obeležili ovaj meč, pa smo tako već pisali o postupku Čeha koji su podržali Srbiju i uz zastavu "Nema predaje", nekoliko srpskih, imali i par precrtanih albanskih zastava.

Osim toga, na tribinama je došlo do sukoba između pristalica dva tabora, koji je mogao da eskalira, i to vrlo ozbiljno... Na svu sreću su redari uz policiju obavili svoj posao.

Došlo je do manjeg koškanja na tribinama, a zanimljivo je da su pre toga Česi uzvikivali i međusobno se dovikivali rečima "Kosovo - Srbija". To je možda bio i povod za čitav incident.

Poznato je da češki navijači često ističu podršku našem narodu, pa je tako bilo i ovog puta...

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Srbije se zaustavili kod stadiona i zapevali pesmu koja se neće dopasti nikome u Albaniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA