Piksi otkrio da li će srpski "Mesi" debitovati protiv Švajcarske, pa pomenuo i ostale "novajlije"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće u subotu od 20.45 u Leskovcu  selekciju Švajcarske, u okviru trećeg kolo A divizije Lige nacija.

Tim povodom, na konferenciji za medije govorili su selektor Dragan Stojković Piksi, i Aleksandar Mitrović, a jedna od tema je bio i novajlija u seniorskoj reprezentaciji, mladi Andrija Maksimović.

Piksi je ranije istakao da će srpski "Mesi" debitovati, a pomenuo je i ostale "novajlije", odnosno Nikolu Čumića, Mihaila Ivanovića, Aleksandra Ćirkovića i Dejana Zukića.

- Zavisi od mnogo stvari, rezultata, igre, šta se dešava na terenu, nikad nemam zapisano u svesci kada ću nekoga da menjam, imate i takvu vrstu trenera, ali ja nisam takav. Po proceni i u zavisnosti od dešavanja povlačim poteze. Andrija Maksimović predstavlja budućnost srpskog fudbala i bez obzira na to što ima 17 godina, pokazuje visok nivo. Moja je želja da debituje, da li kao starter ili rezerva, videćemo, ali verujem da će pamtiti ovaj meč. Ostali igrači su tu takođe, da napomenem da smo imali problema, to smo znali, nemamo Vlahovića, Ilića, Živkovića, Sergeja, to je pola tima, ali to ne potenciram kao alibi, ovi igrači koji su tu će sačekati svoju šansu, da osete kako je igrati za A tim - rekao je Piksi.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: Očekuje nas veoma teška utakmica, Švajcarska je organizovana ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovsn

    11. oktobar 2024 | 15:50

    Po čemu je Mesi , po imenu ili?

  • Boris

    11. oktobar 2024 | 17:18

    Kaže Piksi da nema zapisano u sevesku kada će Maksimović debitovati, ali zato čeka instrukcije od terze, i ostalih zvezdinih moćnika koji diriguju FSS-e ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA