Evo šta je Piksi rekao igračima ako Džaka bude provocirao: "Ono što me brine je..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbalska reprezentacija Srbije igra meč Lige nacija protiv selekcije Švajcarske, a na konferenciji za medije dan ranije novinarima se obratio Dragan Stojković Piksi.

Upitali smo Piksija o tome što za reprezentaciju sada neće igrati Šaćiri, ali i potencijalnim incidentima Granita Džake.

- Šaćiri je veliki igrač, ali svemu dođe kraj, i njegova je odluka da prestane. Imamo i mi igrače koji su se oprostili. Što se tiče Džake, mislim da je jedan od najboljih veznih igrača u Evropi. Nadam se da neće biti provokacija, i rekao sam igračima da se fokusiraju na igru. Verujem da će biti fer plej i da neće biti provokacija. Ono što me brine kod Džake je to što je odličan igrač, alfa i omega njihovog tima. Ako ga neutrališemo, naše šanse za dobar rezultat su veće. Granit Džaka može biti jedan od problema kada je igra u pitanju, ali druge stvari ne treba potencirati jer za takve stvari nema mesta niti potrebe da se o tome priča.

Meč između Srbije i Švajcarske igra se od 20:45 časova u Leskovcu.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: Očekuje nas veoma teška utakmica, Švajcarska je organizovana ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZZ

    11. oktobar 2024 | 15:49

    Piksi odlazi.

  • Koraj

    11. oktobar 2024 | 16:52

    Nezavisno od selektora a i uopšteno gledano... Pa Nema šta da se kaže igračima apsolutno... možeš misliti neki tamo džaka... Na sve te nogosmr*e i vonj, kao što su džaka, modrićmodri i šaćiri treba gledati sa indignacijom jer to su provokatori bezvrednici niko i ništa, nule i g.+*a, koja treba razvući šutom šlepera... Samo ako bude regularno suđenje Srbija će izuti švajcarsku iz cipela sa nekoliko golova razlike, i dostojanstveno im vratiti za 2018 godinu, i onu sramnu nameštaljku... Napred Orlovi...

  • Хол

    11. oktobar 2024 | 16:16

    Кикси напоље!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA