"Ovo je stvarno sramotno, i Srbija nas je pretekla": Hrvatski trener zagrmeo zbog jedne stvari

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Poznati hrvatski trener Željko Sopić komenarisao je za medije u svojoj domivini infrastrukturu koja je trenutno na fudbalskim terenima tamošnje lige, te u jednom trenutku pomenuo i Srbije!

Sopić trenutno nema klub, do sredine avgusta je vodio Rijeku s kojom je bio na korak od tutule, da bi za "Večernji list" poručio:

- Ne bi bilo čudno da nam jednom zabrane da igramu Ligu šampiona zbog uslova na stadionu.Šta Dalić treba, da bude četiri puta zaredom svetski prvak? Ne radi se ništa, može HNS da menja terene, ali gde je infrastruktura u 2024. godini? Ovo je sramotno, stvarno sramotno - rekao je Sopić i dodao:

- Odete pa vidite... I Srbija nas je prestigla. Mađarska da ne govorim, svaki klub ima stadion kao bombona. Slovenija...  Sutra radim utakmicu sa Škotskom, tamo će biti moj prijatelj Robert Jarni koji se vratio s bronzom 1998. i tada su već obećali stadione, a nadam se da ćemo imati 2050. neki normalan stadion.

Osvrnuo se i na rezultat Dinama.

- Dinamu je dobar bod protiv Monaka, ostavljen je dobar utisak. Izgubili su 9:2 od Bajerna, ali i Barsa je isto stradala pa nisu smenili trenera. Mi Hrvati smo često nerealni, čak svakodnevno, mi težimo za nečim neverovatnim. Sam ulazak u LŠ je čudesan i treba im čestitati.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roku

    11. oktobar 2024 | 15:24

    Takvi smo MI SRBI !!!@!! Malo ,malo ,pa vas sve prestizemo !!!!! Mi imamo RODOLJUBA,a ne politicara !!

  • Zvonimir

    11. oktobar 2024 | 16:00

    Koliko je para utučeno u onu nakaradu Maksimir moglo se napraviti četiri eurpska stadiona plus kamp za reprezentaciju poput što imaju mađari i Srbija gdje se pripremaju i mlađe selekcije i bude rasadnik mladih budućih nosioca nogometa u Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA