Šok, ljubitelji besni: Najpoznatija sportska igrica odložena čak 5 meseci, ovo se nikad pre nije dogodilo!

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ljubtelje fudbala, samim tim i video igrice "Fudbal menadžer" doživeli su pravi šok. Developeri ove igre su izdali saopštenje u kom su istakli da se izdavanje ove igrice odloži za dugih pet meseci, te da se čeka mart iduće godine!

Već godinama unazad, tačnije 20 godina, "Football Manager" je jedna od najpoznatijih stvari koja se događa kada krene nova fudbalska sezona, jer se radi o igrici gde ljudi imaju priliku da se stavi u ulogu trenera i od svog kluba naprave najveći tim ikada.

Međutim, nakon 20 godina u kojima je ova igrica izlazila u novembru mesecu, developeri su odlučili da za iduću godinu sve prebace na neki novi nivo, zbog čega je usledilo i ovo šokatno saopštenje.

- Nakon pažljivog razmatranja, Sports Interactive je doneo tešku odluku da dodatno odloži izdavanje Football Manager-a 25. Posle razgovora sa SEGA-om, našim licencnim partnerima i saradnicima, dogovoreno je da je najbolje rešenje odložiti lansiranje do marta 2025. Tačni datumi izlaska za specifične platforme će biti objavljeni nakon potvrde.

- U našem poslednjem Razvojnom Ažuriranju u septembru, objasnili smo da moramo pomeriti originalno izdanje FM25 kako bismo sebi dali više vremena da isporučimo najbolje moguće iskustvo za ovu prvu igru u novoj eri Football Manager-a. Dodatno vreme nije bilo dovoljno da osiguramo da kvalitet igre i iskustvo ispunjavaju vaša očekivanja i naše visoke standarde. U prethodnom blogu smo objasnili da je razvojni ciklus za studio bio težak. Mnoge stvari su se odvijale sporije nego što smo predvideli – uprkos tome što svi u timu rade neverovatnom brzinom da bi sve završili.

- Rokovi su već bili tesni i, kao što su mnogi od vas ispravno istakli u nedavnim komentarima, previše smo žurili i bili u opasnosti da ugrozimo naše uobičajene standarde. To je stvorilo ogroman pritisak na sve koji rade u studiju, a svi su strastveno posvećeni isporuci najbolje moguće igre. FM25 je najveći tehnički i vizuelni napredak u serijalu u poslednjoj generaciji. Jednostavno ne možemo ugroziti isporuku ove ključne tačke u istoriji Football Manager-a žureći da ga objavimo u novembru.

- Naravno, ovo nije situacija koju smo očekivali sedam nedelja pred izdavanje, ali, u duhu vrednosti našeg studija, uvek razmatramo širu sliku – a šira slika ovde je da nam je potrebno dodatno vreme da isporučimo igru na koju ćemo svi biti ponosni. Za veliki broj vas koji ste već naručili igru unapred, veoma smo zahvalni na vašem poverenju i podršci. Ipak, s obzirom na odlaganje, ukoliko želite da tražite povraćaj novca, molimo vas da kontaktirate svog prodavca.

- Nešto što ste primetili kao izostavljeno u našoj objavi 30. septembra je pomen naprednog pristupa na PC/Mac. Možemo da potvrdimo da će napredni pristup biti dostupan pre novog datuma izlaska i, kada budemo sigurni u dužinu tog perioda, obavestićemo vas prvom prilikom. Takođe, novo otkrivanje igranja pomera se na kraj januara 2025. Veoma smo svesni da će ovo biti veliko razočaranje za vas. Delimo to razočaranje i iskreno nam je žao.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA